Thuis

Guangzhou Mingdexiu Textile Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

Is Textielco. van Guangzhoumingdexiu, Ltd een bedrijf belast met het kant van de huwelijkskleding en andere stoffen, onafhankelijk ontwerp, ontwikkeling, productie.

 

Wij hebben meer dan 15 jaar van ervaring in deze industrie, die zich in de productie van diverse stoffen van het manier met de hand gemaakte kant specialiseren. Zoals: 3d kantstof, met de hand gemaakt kant, parelde etc. kant, elegante Franse kantstof, borduurwerkkant, de stof van het lovertjeskant. Onze producten zijn hoofdzakelijk in high-end. Hoofdzakelijk uitgevoerd naar het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en meer land 60.


Wij kunnen OEM of ODM aangepast ontwerp volgens uw vereiste goedkeuren. Als u nodig hebt, gelieve ons te contacteren op om het even welk ogenblik, zijn wij hartstochtelijk voor u.


Wij heten over de hele wereld warm klanten van welkom om ons werk te leiden.

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Werd Textielco. van Guangzhoumingdexiu, Ltd opgericht in 2017. Het is een technology-oriented, sterke technische kracht, en stabiele die productkwaliteit in de industrie en handel wordt geïntegreerd. Het bedrijf heeft meer dan 40 breiend en borduurwerkmateriaal met geavanceerde technologie, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 500.000 yards geïntroduceerd.
Het bedrijf handhaaft de originele producten. De vreemdelingen besteden meer aandacht aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten, en begaan actief aan industriële bevordering en technologische transformatieinvestering. Er zijn meer dan 10 professionele patroon-makende teams en 8 patroonontwerpers, houden tempo met
tijden en de opbrengsproducten van uitstekende kwaliteit die aan de behoefte van de consument voldoen.

Guangzhou Mingdexiu Textile Co., Ltd
Guangzhou Mingdexiu Textile Co., Ltd
Guangzhou Mingdexiu Textile Co., Ltd
Guangzhou Mingdexiu Textile Co., Ltd
Guangzhou Mingdexiu Textile Co., Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Verkoper

Merken : MDX-Kantstof

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 100-500

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Mingdexiu Textile Co., Ltd Certificaten